Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

УВАГА! У ПУЛИНАХ ПРОВЕДУТЬ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ВОЇНІВ-ЗЕМЛЯКІВ!

Дата: 04.10.2022 11:18
Кількість переглядів: 962

Дорога громадо, чуйні і готові прийти на допомогу пулинці!

Нещодавно ми отримали лист-прохання від військового підрозділу, який нині бере безпосередню участь у бойових діях, щодо надання благодійної допомоги у вигляді придбання транспортного засобу.

Значна частина особового складу цього підрозділу – це військовослужбовці з Пулинської громади, які для вивезення поранених бійців з зони активних бойових дій та надання подальшої кваліфікованої медичної допомоги, потребують повнопривідний, технічно-справний автомобіль, здатний оперативно використовуватись в умовах бездоріжжя. Орієнтовна вартість такого транспортного засобу близько 4000 Євро.

Саме тому, напередодні Дня захисників і захисниць України, Дня козацтва та християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці, Пулинська селищна рада, 13 жовтня, у селищному парку, організовує  благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Завітати на ярмарку та підтримати Захисників України можуть усі охочі! Усі зібрані кошти, будуть спрямовані на придбання автомобіля для військовослужбовців з нашої громади, які нині захищають країну на передовій!

На ярмарку Ви зможете придбати найрізноманітнішу солодку та солону перепічку, знатні пулинські млинці, смачні десерти, банош, мед, гарячі напої (каву, чай) та багато іншого. Ми гарантуємо справжню гастрономічну мандрівку кулінарними майстернями пулинських господинь та невелику вітальну програму з нагоди вищеназваних свят! Розпочинаємо  о 10:00!

Пам’ятаймо: наші хлопці мають сталевий характер, проте їх тіла не з заліза і сталі, їх рани щоденно кровоточать… На жаль, кожна згаяна хвилина може коштувати життя Героя… Відгукнімося на клич наших оборонців та зробімо цю благородну справу разом!

ЧЕКАЄМО ВСІХ ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ ГРОМАДИ НА БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ 13 ЖОВТНЯ В СЕЛИЩНОМУ ПАРКУ!

Хто не зможе завітати на ярмарок, може внести свій вклад у перемогу дистанційно!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ

Для перерахунку коштів готівкою або з картки Приватбанку через застосунок Приват24, термінал самообслуговування або касу Приватбанку вкажіть номер картки:

4149 4378 7048 6303 (Паламарчук Світлана Миколаївна).

У коментарях ОБОВ’ЯЗКОВО зазначте призначення платежу: «благодійна допомога на придбання автомобіля для ЗСУ».

Для перерахунку коштів через інші банки або у безготівковій формі, просимо використовувати наступні реквізити:

ПриватБанк

IBAN: UA773052990262026400938952537

Код: 2492103305

МФО: 305299

Призначення платежу: поповнення рахунку Паламарчук Світлана Миколаївна, благодійна допомога на придбання автомобіля для ЗСУ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь