Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 03.10.2022 08:20
Кількість переглядів: 244

За доброю традицією, у перший понеділок жовтня у багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день лікаря! Свято тих, хто Богом наділений неймовірним умінням – рятувати життя!

Від самого народження ми довіряємо лікарям найцінніше – власне життя та здоров’я, на кожному складному етапі сподіваючись на їх вчасну підтримку, на порятунок, повернення надії і життєвої енергії. Справедливо кажуть, що бути лікарем – це не просто професія, це покликання.

Кожен день для лікаря – випробування, а особливо нині, коли велика кількість Захисників і Захисниць України потерпають від ворожих куль та свято вірять у лікарське спасіння. Наші лікарі сьогодні дарують життя у бомбосховищах, під звуки вибухів і сирен, на руїнах, у знищених лікарнях, на полі бою – скрізь, де потребують їх фахової допомоги! Вас заслужено називають тилом нашої країни та охоронцями здоров’я нації.

Шановні лікарі, у цей день прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Вашу неоціненну працю та досвід, за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії, за людяність і терпіння, з якими ви ставитеся до усіх без винятку пацієнтів! Від усієї душі бажаю вам здоров’я, щастя, миру, спокою, розуміння від близьких, благополуччя, невичерпної енергії та людської пошани! Довгих років життя, і бережи вас Господь!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь