Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ділові діалоги з нагоди Дня усиновлення «Кожній дитині – родина»

Дата: 30.09.2022 15:04
Кількість переглядів: 631

З нагоди Дня усиновлення, яке в Україні щороку відзначається у День Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, службою у справах дітей Пулинської селищної ради проведено ділові діалоги «Кожній дитині – родина». 

Захід проводився з метою привернення уваги до проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпечення їхніх прав та інтересів, пропагування досвіду усиновлення, популяризації сімейних форм виховання. Учасниками діалогів були обговорені нагальні питання щодо національного усиновлення, державні гарантії при усиновленні дитини, зміни, внесені до чинного законодавства, які спрощують процедуру для кандидатів в усиновлювачі.

У заході взяли участь фахівці із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Пулинської селищної ради Лілія Тимощук та Аліна Грибан, головний спеціаліст служби у справах дітей Житомирської РДА Марина Черниш, спеціаліст відділу освіти селищної ради Лариса Черниш, представники Пулинського бюро безоплатної правової допомоги Юрій Тичина та Олексій Невмержицький, представник правоохоронних органів Наталія Григорчук. 

У цей день дякуємо усім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам та батькам-вихователям, які зігріли любов’ю та турботою дитячі серця!

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь