Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з нагоди Дня усиновлення

Дата: 30.09.2022 09:21
Кількість переглядів: 341

30 вересня, у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, в Україні відзначається День усиновлення – свято, яке є символом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння.

Бути батьками не просто. Бути прийомними батьками, які підтримують у польоті долю дитини, захищають від негараздів та зігрівають своїм теплом – ще складніше, адже усиновлення – це особливе батьківство, благородний і тернистий шлях до щасливої родини.

У цей світлий день я щиро вітаю усіх діток, які знайшли своїх батьків завдяки усиновленню. Вітаю усіх мешканців громади, які відчули радість батьківства й материнства, розкривши свої душі і серця для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, усиновивши їх.  Щира подяка усім прийомним батькам і батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зцілюють янгольські дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують достойними громадянами України, особливо сьогодні, коли стільки дітей потребують родинного тепла.

Нехай завжди у Ваших домівках лунає дитячий сміх, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця! Хай у вільній Україні зростають лише щасливі діти! Зі святом!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!     

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь