Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 30.09.2022 07:49
Кількість переглядів: 308

Шановні бібліотекарі Пулинської громади!

Щиро вітаю вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини, провідниками у світ нового і непізнаного.

Сьогодні бібліотека – не просто книгозбірня. Завдяки плідній праці наших талановитих бібліотекарів – це глобальний інформаційний простір, у якому кожен охочий може почерпнути знання, розвинути творчі навички, цікаво та пізнавально провести час. Щоденно ви удосконалюєте власні навички і впроваджуєте нові форми спілкування з читачами, сприяєте формуванню моральних принципів підростаючого покоління та дбаєте про їх гармонійний розвиток.

Ви – незамінні помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією як молоді, так і людей старшого покоління. Завдячуючи вашій відповідальності і якісному виконанню посадових обов’язків, кожен мешканець громади має можливість доторкнутися до скарбниці культурних цінностей людства.

З нагоди професійного свята бажаю вам, працівники бібліотеки Пулинської селищної ради, земних благ, радості, натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів, оптимізму, перспективних проектів та креативних задумів. Хай полиці регулярно заповнюються новими книгами, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти! Нехай Ваша праця завжди користується заслуженою повагою у суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь