Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У бібліотеці Пулинської селищної ради підготували виставку-реквієм "Бабин Яр: пам'ять на тлі історії"

Дата: 28.09.2022 16:22
Кількість переглядів: 164

29 вересня українська та світова спільнота відзначають одну з найстрашніших, найкривавіших дат в історії людства - річницю початку масових розстрілів людей у Бабиному Яру, що є символом трагедії Голокосту та нацистських злочинів на українській землі.

Бабин Яр — місце поховання жертв фашизму під час Другої світової війни (понад 100 тис. осіб., включно з 50 тис. євреїв, 10 тис. українців — борців за незалежність України з ОУН-УПА та 40 тис. інших національностей включно з ромами, поляками).

Трагедія Бабиного Яру є спільною для всіх, хто живе в Україні. Вона не має національних ознак чи терміну давності, і наш обов'язок - не лише вшанувати пам'ять загиблих, але й не дати забути молодому поколінню, скільки крові було пролито на цій землі. Адже лише пам'ятаючи історію, можна зрозуміти ціну справжнім цінностям - життю і свободі людини.

З метою увіковічнення пам'яті про ці страшні події у бібліотеці Пулинської селищної ради підготували виставку-реквієм "Бабин Яр: пам'ять на тлі історії" та запрошують охочих переглянути тематичну літературу про трагедію Бабиного Яру.

Це - трагедія, яку неможливо забути ...

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь