Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля

Дата: 24.09.2022 08:13
Кількість переглядів: 383

25 вересня своє професійне свято відзначають незвичайні, завжди усміхнені, відкриті до спілкування, добрі і турботливі працівники закладів дошкільної освіти.

Безперечно, наші діти – це найбільше диво, найкращий Божий дарунок, найцінніший скарб і сенс нашого життя. Ми намагаємося оберігати їх від усього лихого, робити світ для них більш кольоровим і радісним, але настає час, коли ми довіряємо своїх найдорожчих тим, хто дарує радість і тепло – нашим вихователям.

Разом із мудрим, терплячим і уважним до внутрішнього світу дитини вихователем, дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину, так формується особистість і закладаються основи здоров'я, виховується майбутня історія нашої країни, а значить і історія світу.

З нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля щиро вітаю працівників закладів дошкільної освіти Пулинської громади з професійним святом. Висловлюю вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади.

Спасибі, що ви робите усе необхідне, аби діти почувалися у безпеці і разом з тим, перебували у комфортному і затишному просторі. Попри хвилювання і страх, ви, спокійні і усміхнені, огортаєте дітей світлом і турботою навіть у найскладніші часи – у період війни, бо знаєте, що наші діти мають право на щасливе дитинство!

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, Божого благословення, радості, творчої наснаги. Нехай ніколи не згасає світло ваших душ, тепло ваших сердець, жага та любов до улюбленої справи. Хай кожен ваш день повниться радістю і позитивом, а лагідні посмішки діточок будуть вдячністю за вашу невтомну працю!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь