Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «ФАНАТ» – чемпіони обласних змагань з футзалу серед ветеранів 50+

Дата: 24.09.2022 21:20
Кількість переглядів: 1624

24 вересня 2022 року у м. Житомир відбувся фінал обласних змагань з футзалу серед ветеранів 50+ на Кубок Житомирщини. Спортивний захід був присвячений Дню фізичної культури і спорту та спрямований на підтримку Збройних Сил України.

Команда ФК «Фанат» (Пулини) мала можливість поборотися за перемогу з командами смт. Романова, смт. Любара та смт. Лугини. У результаті насиченої гри, гравці ФК «Фанат» (Пулини) зуміли обійти команду з смт Романова з рахунком 5:0, а у протистоянні команд з смт Лугин та смт Любара перемога дісталася футболістам з смт Любара: 0:3.

У фіналі зійшлися ФК з смт Пулин та смт Любара. У ході надзвичайно динамічної та напруженої гри фортуна усміхнулася цілеспрямованим та витривалим футболістам Пулинської громади. ФК «Фанат» перемогла з рахунком 3:1.

Сьогоднішня перемога на обласних змаганнях закріпила за футболістами ФК «Фанат» (Пулини) право представляти Житомирську область на Всеукраїнських змаганнях у м. Берегове Закарпатської області.

Пулинська громада щиро вітає наших наполегливих та енергійних футболістів з гідною перемогою! Нехай футбольна першість, котру ви нині здобули, стане для вас гарною мотивацією у подальших футбольних турнірах. Бажаємо вам наснаги та витримки, ативності та ініціативності, нових перемог та спортивних злетів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь