Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

21 вересня - Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2022 10:53
Кількість переглядів: 293

Традиційно, 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням – це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі ми боремося уже понад 8 років. 

Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше справедливе завершення цієї страшної війни, про припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях…

На жаль, у нашому цивілізованому світі суспільство знову допустило криваву війну, геноцид і масове знищення українського народу. Попри страшні наслідки війни, відомі світові, історія повторюється знову. Говорити: «Ніколи знову!», виявилося набагато простіше, ніж припинити це безумство та людські страждання.

Сьогодні ні дня без обстрілів і жертв, ні дня без крові і зла, але тенета війни не можуть снуватися у світі, який називається цивілізованим. Ми мусимо припинити це разом, адже, як ніколи раніше розуміємо, що найбільше у світі щастя – це мир!

У Міжнародний день миру закликаю усіх згуртуватися, щоб зупинити військові дії та припинити проливати кров. Пам’ятаймо: будь-які вагання і нерішучість щоденно забирають життя дітей, жінок, чоловіків, людей похилого віку… 

Мир – це про справедливість! Мир – це про правду! Мир – це про майбутнє!
Миру усім нам і нашій рідній Україні! Слава ЗСУ! Слава Україні!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь