Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Викладач хореографії КЗПО «ЦДЮТ Пулинської селищної ради» взяв участь у Всеукраїнському семінарі

Дата: 19.09.2022 14:15
Кількість переглядів: 783

Попри складну ситуацію в країні, педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Пулинської селищної ради роблять усе можливе, аби створити якісне і безпечне освітнє середовище, а також дбають про всебічний розвиток не тільки дітей, а й постійно підвищують власний професійний рівень.

Так, викладач хореографії КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості  Пулинської селищної ради», художній керівник «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «КОЛОРИТ» – Максим Пташнюк взяв участь у Всеукраїнському семінарі «Підготовка професійних артистів у галузі народного хореографічного мистецтва» на базі Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки.

Зазначимо, що до семінару, який відбувся 14 вересня 2022 року у м. Київ, змогли доєднатися лише 50 хореографів з усієї України, всього троє з Житомирської області. Честь бути присутнім на семінарі, який відкривав Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, професор, академік НАМУ, генеральний директор - художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського, голова Національної Хореографічної Спілки УкраїниВантух Мирослав Михайлович, мав і Максим Пташнюк.

Як зізнається Максим Сергійович:

«Спільна робота та новий досвід, отриманий у співпраці з Народними артистами України є невід'ємною частиною успішного розвитку нашого «Колориту», а отримані знання слугуватимуть постійному вдосконаленню нашого колективу та будуть дороговказом на шляху до нових звершень!»

Нагадаємо також, що порівняно нещодавно, талановитий «Зразковий художній  колектив» хореографічний колектив «КОЛОРИТ» отримав диплом I ступеня на XIV Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва у номінації «Народна хореографія», вікова категорія – А та диплом II ступеня у категорії – В.

Щиро бажаємо викладачам та вихованцям КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» безперервного творчого розвитку, креативності та наснаги у підкоренні нових вершин. Нехай кожна почата справа неодмінно веде до перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь