Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з Днем працівника лісу!

Дата: 17.09.2022 16:42
Кількість переглядів: 409

Шановні працівники лісового господарства! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівника лісу!

Це свято людей надзвичайно важливої професії, пов'язаної не лише з примноженням «зеленої» краси нашої планети, а й зі здоров'ям кожної її людини, збереженням популяції тваринного й рослинного світу, природним відновлення лісу.

Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, він запорука нашої екологічної безпеки. І саме від щоденної праці наших невтомних лісівників, які незалежно від пори роки та погодних умов дбають про гармонійну взаємодію суспільства і природи, залежить життя майбутніх поколінь українців й усього світу.

З початком війни, наші ліси щоденно зазнають втрат, а тому їх збереження та розширення – одна з пріоритетних цілей, покладена на плечі лісівників. Для нас та наших нащадків ліси завжди будуть живим свідченням вашої самовідданої праці.

Щиро бажаю вам, шановні працівники лісу, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця будуть запорукою збереження та примноження наших лісів.

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь