Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка

Дата: 10.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 448

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, аматори,  шанувальники і уболівальники спорту! Від щирого серця вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту – святом, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму вільних, цілеспрямованих і незламних людей! 

Відомо, що заняття фізкультурою  загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають  виховувати волю, сталевий характер, вчать ставити великі цілі й наполегливо йти до них, а також сповнюють людей невичерпним оптимізмом та життєдайною енергією.

Сьогодні спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства. На щастя, Пулинська громада, одна із найспортивніших громад області, тому нам є ким пишатися, є на кого рівнятися і є від кого почерпнути сили та наснаги на шляху до підкорення спортивних вершин.

З початком війни наші спортсмени активно долучаються до Благодійних спортивних заходів на підтримку Захисників і Захисниць України. За вашу громадянську позицію і чіткі моральні орієнтири, за збереження і примноження славних традицій спорту, зміцнення спортивного авторитету Пулинського краю честь вам і хвала!

У день професійного свята бажаю усім причетним добробуту, злагоди, здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади і держави. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь