Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 06.09.2022 08:11
Кількість переглядів: 479

Шановні працівники Центру надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради, вітаю з професійним святом – Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг.

Завдяки кожному з вас, починаючи від лютого 2021 року, мешканці нашої громади мають можливість отримувати якісні адміністративні, соціальні та інші види послуг. Ви намагаєтеся допомогти кожному громадянину, який звертається за допомогою та зробити так, аби людина, покидаючи заклад, була задоволена. У час, коли країна бореться з ворогом на фронті, ви, одними з перших, допомагаєте усім, хто постраждав від війни, тут.

У день професійного свята прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професіоналізм, самовіддачу та результативність у виконанні фахових обов’язків.

Бажаю вашому міцному колективу не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам у роботі та успішно розвиватися! Міцного вам здоров’я, щастя, оптимізму і впевненості у завтрашньому дні. Нехай ваша компетентність та індивідуальний підхід і надалі допомагають вам знаходити спільну мову із відвідувачами, а їхня усмішка і вдячність зігріває ваші серця.  

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь