Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Для учнів Пулинської громади пролунав перший дзвінок нового навчального року

Дата: 01.09.2022 17:29
Кількість переглядів: 919

Свято першого вересня, Дня знань, споконвіку сприймалося нами як щось дуже особливе, подекуди таємниче і по-справжньому захопливе. Святкові бантики, красиві вбрання, яскраві квіти і безліч посмішок, часом зі сльозами радості, насичували цей день і робили незабутнім. 

На жаль, урочистість і торжественність атмосфери першого дзвінка, першого кроку до світлої країни знань, до нових зустрічей і пригод, цьогоріч дещо затьмарила війна. 

На щастя, завдяки нашій єдності з батьківською та освітянською спільнотою, сьогодні школярі нашої громади мають можливість повернутися у стіни рідної школи, не з екранів, а наяву, поспілкуватися зі своїми вчителями та однокласниками, поговорити про те, що турбує, що цікавить і що «болить». Усі вони мають можливість вчитися, вчитися офлайн, що на сьогодні принципово для здобуття якісної освіти.

Зі словами привітань до батьківської, вчительської та учнівської спільнот звернувся Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Будучи вчителем за фахом, він прекрасно розуміє емоції, які наповнюють кожного причетного у День знань, особливо після такої тривалої перерви, і знає як важливо проводити освітній процес саме у навчальних закладах. 

«Безперечно, сьогодні те, що ми тут – це наша спільна заслуга, це наша маленька Перемога! У цей світлий день я хочу усім, хто прийшов здобувати знання, побажати успіхів, наснаги, терпіння і сил. Ви – наше майбутнє, ви – наша надія. Ми завжди будемо сприяти вашому розвитку, разом з невтомними оптимістами по життю – педагогами нашої громади, разом з вашими батьками зробимо усе, аби цей навчальний рік дав вам максимум знань і навичок. Дорогі педагоги, нехай Ваша складна праця завжди приносить гарні результати і повсякчас відгукується вдячністю у серцях наших дітей. Шановні батьки, будьте сильними і терплячими, бо ви опора для ваших дітей! Миру усім нам і якнайшвидшої Перемоги», - вручивши подарунки, побажав Олександр Станіславович.

До усіх присутніх також звернулася начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук та побажала кожному душевного спокою, впевненості у власних силах, життєвої мудрості і світлого майбутнього.

«Дорогі діти, хай ваш шлях країною знань буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Бажаю вам впевнено крокувати освітянською стежиною, а ми, дорослі, якщо знадобиться, вас завжди підтримаємо! Любі вчителі і батьки, спасибі за вашу невтомну працю, за розуміння і підтримку. Нехай ці складні часи стануть для нас можливістю, попри усе, рухатися в одному напрямку – до світлого і освіченого майбутнього наших дітей!»

Нехай радість першого дзвоника супроводжує нашу велику освітянську родину протягом кожного навчального року. Будьмо єдині. Тримаймося і пам’ятаймо: ми Українці, тож честь нам і хвала!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь