Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 25 чергової сесії VIII скликання

Дата: 29.08.2022 17:21
Кількість переглядів: 710

29 серпня 2022 року відбулося засідання двадцять п’ятої чергової сесії VIII скликання під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка. На засіданні були присутні 16 депутатів.

На порядок денний запропоновано такі  питання:

1. Про внесення змін до рішення  селищної ради від 09.06.2022 року № 864 «Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради в новій редакції».

2. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Пулинської селищної територіальної громади об'єкту з державної власності.

3. Про внесення змін до рішення №905 від 14.07.2022р. «Про перейменування закладів загальної середньої освіти Пулинської селищної ради та затвердження їх статутів у новій редакції».

4. Про надання дозволу на продовження договору оренди нерухомого майна, що перебуває у комунальній власності Пулинської селищної ради.

5. Про внесення змін до рішення 16 сесії 8-го скликання №753 від 21.12.2021р. «Про затвердження структури та чисельності апарату Пулинської селищної ради та її виконавчого комітету».

6. Про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022 рік.

7. Про проведення інвентаризації землі під об’єктами нерухомого майна.

8. Про припинення права користування земельними ділянками.

9. Про припинення права користування земельною ділянкою (Червоноармійське РСТ).

10. Про припинення права користування та внесення змін в договір оренди на управління спадщиною земельних часток (паїв).

11. Про припинення права користування та розірвання договорів оренди неуспадкованих земельних ділянок власника земельної частки.

12. Про внесення змін до рішення 22 сесії 8 скликання від 09 червня 2022 року №886.

13. Про внесення змін до рішення 22 сесії 8 скликання від 09 червня 2022 року №898.

14. Про внесення змін до рішення 22 сесії 8 скликання від 09 червня 2022 року №899 та №900.

15. Про внесення змін до договору оренди землі.

16. Про укладання договору оренди землі.

17. Про затвердження детального плану території.

18. Різне.

По питаннях порядку денного інформували селищний голова Олександр Гаврилюк, секретар ради Людмила Метельська, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, начальник фінансового відділу Людмила Сак, завідувач сектору земельних відносин Василь Владиченко.

У ході розгляду питань порядку денного було також заслухано листи-відповіді на звернення депутатів Пулинської селищної ради до Кабінету Міністрів України, Всеукраїнської Асоціації ОТГ, Асоціації міст України  щодо ситуації, яка склалася з мережею секторів та відділів Державної Міграційної служби у Житомирській області, а також щодо ситуації, яка склалася з закриттям Північно-Західного відділення 107 смт. Пулини АТ КБ «ПриватБанк».

Як повідомили у Державній міграційній службі, найближчим часом відсутня можливість відновити функціонування Пулинського районного сектору УДМС у Житомирській області у зв’язку з результатами аналізу функціонування територіальних органів та відповідно до Пріорітетних напрямів розвитку Державної міграційної служби України на 2022 рік.

Натомість, за необхідності отримання адміністративних послуг ДМС мешканці Пулинської громади мають можливість звертатися до будь-якого територіального підрозділу територіальних органів ДМС. Крім цього, на даний час на території області продовжує роботу Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» Державного підприємства «Документ» у м. Житомир. 

У ході розгляду питань порядку денного ухвалено низку відповідних рішень зі змінами й доповненнями.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь