Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2022 11:49
Кількість переглядів: 464

Кожного року, 23 серпня, в усіх містах і селах України урочисто піднімають Великий державний Прапор, засвідчуючи глибоку повагу до символу нашої свободи, незалежності і відродження, а також до усіх Захисників і Захисниць України, які протягом століть боронили суверенітет і цілісність рідної країни.

Так сталося, що нині, жовто-блакитний стяг майорить не в усіх населених пунктах країни. Проте, ми точно знаємо, що це тимчасово! Наш Прапор повернеться скрізь, де історично мусить бути!

З метою ушановування багатовікової історії українського державотворення та державного символу незалежної України – Прапора, у Пулинській громаді відбулося урочисте підняття Державного Прапора України. Почесне право підняти Великий державний Прапор  України мав військовослужбовець Збройних сил України, наш земляк – Петро Бондарчук! Хвилиною мовчання згадали усіх Героїв, які боронили і боронять нашу державу від ворога!

Віримо, що український Прапор неодмінно повернеться в усі окуповані міста і села, а кожен окупант відповість за скоєні звірства!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь