Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

19 серпня - Всесвітній день гуманітарної допомоги

Дата: 19.08.2022 12:28
Кількість переглядів: 553

Щороку 19 серпня з ініціативи ООН ми відзначаємо Всесвітній день гуманітарної допомоги. Він заснований Всесвітньою організацією охорони здоров’я та іншими міжнародними організаціями, що привертають увагу до ролі гуманітарних працівників і згадують тих, хто загинув або зазнав травм під час виконання життєво важливих обов’язків.

Через війну, розв’язану росією в Україні, тема гуманітарної допомоги торкнулася кожного з нас: хтось сам допомагав, а хтось потребував цієї допомоги.

Завдяки спільним зусиллям незламних українців, громадських та благодійних організацій, особливо за кордоном, дружніх європейських країн, іноземних партнерів, бізнесменів, меценатів, зірок, релігійних організацій та просто звичайних людей, допомогу отримали мільйони людей та військових.

У цей День від імені усієї Пулинської громади висловлюємо щиру вдячність усім людям із золотим серцем, усім, хто не пройшов повз, хто допомагав і допомагає.

Бажаємо усім благодійникам та волонтерам надійного янгола-охоронця, що надихатиме на нові звершення та оберігатиме від бід, терпіння, щирої вдячності від людей, незламної волі в подоланні труднощів, надійного родинного тилу та звершення всіх мрій і бажань!

Дякуємо за ваш ентузіазм, доброту  і  ту неоціненну допомогу, яку ви надаєте мешканцям нашої громади та внутрішньо переміщеним особам. Спасибі, що поділилися добром заради спільної Перемоги!

МИРУ УСІМ НАМ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь