Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з нагоди Міжнародного Дня молоді

Дата: 12.08.2022 08:28
Кількість переглядів: 268

Сьогодні, 12 серпня, відзначають Міжнародний День молоді! 

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського №333/2021, з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, молодь України вперше відзначає цей День разом з усім світом.

Так, сьогодні нам усім дуже складно... Життя за Україну віддають кращі її сини і доньки... Та сьогодні ми чітко бачимо, що наша молодь – це наше світле майбутнє. 

Українська молодь активна та цілеспрямована, вона показує найвищі результати у навчанні, спортивних змаганнях, допомагає нашій армії, активно волонтерить, лікує, бореться з ворогом на інформаційному фронті. Багато молоді зі зброєю в руках захищає нашу Батьківщину, бо розуміє цінність свободи, демократії та європейських цінностей.

Ви – приклад для наслідування! Іскорки у ваших очах неодмінно розпалять багаття, яке знищить зло на землі, а добро у ваших серцях посіє нові паростки світла і надії.

У Міжнародний День молоді щиро бажаю вам здоров'я, терпіння і сміливості у всіх вчинках! Щоб дух ваш був сильний і, щоб втілювалися у життя найзаповітніші мрії. Нехай життя летить ключем вільних птахів. Хай кожен Ваш крок буде правильним, а помисли – чистими.

З найщирішими вітаннями, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь