Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Міжнародний День молоді!

Дата: 12.08.2022 18:19
Кількість переглядів: 288

У Міжнародний День молоді, працівниці Пулинської селищної ради, Людмила Метельська та Наталія Петренко, доєдналися до Дня молоді та відкриття молодіжного центру в рамках проєкту "Розвиток та підтримка молоді Житомирщини тут і зараз в умовах воєнного стану", який реалізовує ГО “Інститут Креативних Інновацій” у співпраці з управлінням НПВ, молоді та спорту Житомирської ОДА за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). 

Команда #kreativ_team підготувала цікаві івенти, починаючи з настільних ігор і закінчуючи теоретичними та практичними воркшопами, щоб прокачати свій світогляд та навички. 

Присутні мали змогу відвідати лінійку майстерень з розпису шоперів, фотомистецтва, чайну та STEAM-майстерню, поспілкуватися з активною молоддю, волонтерами, керівниками та членами громадських організацій, керівницею напряму підлітків та молоді Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), насолодитися виставкою картин з натурального каміння майстрині Вікторії Сокирко, стати частиною DocuDays Club та музично-інструментального квартирника, попрацювати зі спеціалістом із арттерапії тощо.

Такі активності не лише цікаві, а й корисні, вони наповнюють новими силами задля втілення прогресивних задумів, дають змогу познайомитися з креативними людьми, почерпнути досвід співпраці з громадськістю та сформувати ґрунтовні і практичні кейси!

Щира вдячність команді #kreativ_team за неймовірну атмосферу, надихаючі бесіди та практичні поради. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь