Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Близько сотні пулинців виявили бажання стати донорами крові

Дата: 11.08.2022 16:45
Кількість переглядів: 593

11 серпня 2022 року на базі КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради відбулася виїзна форма заготівлі крові. Стати добровільними донорами виявили бажання близько 100 пулинців, серед яких освітяни, працівники підприємств, установ, організацій, а також небайдужі мешканці громади. До здачі крові були допущені 68 осіб, інші - мали медичні протипокази.

Процедура забору крові, враховуючи анкетування, забір крові з пальця на визначення гемоглобіну та інших показників, тестування в лабораторії, огляд у лікаря і власне здача крові триває близько 20-30 хв, проте одна донація крові може врятувати життя двох людей.

Сьогодні, у час, коли наші Захисники і Захисниці боронять країну від окупантів потреба у стратегічних запасах крові зростає, бо потрібна не лише для пересічних громадян, а й для наших поранених військових.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність усім, хто доєднався до здачі крові та своїм благородним вчинком врятував життя людей, котрі потребують переливання компонентів донорської крові. Дякуємо, за небайдужість та милосердя, за те, що не лишились осторонь і допомогли врятувати чиєсь життя!

Разом до перемоги!

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь