Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

УКРАЇНА Є, БУЛА І БУДЕ!

Дата: 28.07.2022 13:08
Кількість переглядів: 1266

Шановні мешканці та гості громади!

У цей непростий для кожного з нас час, у час, коли незламні сини і доньки України мужньо захищають нашу країну від рашистської орди, з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та князювання Володимира Великого, а також для протидії історичним фейкам щодо так званого «єдиного походження» українського та російського народів, 28 липня, у День  Хрещення Київської Руси-України, ми відзначаємо День Української Державності!

Історія нашого державотворення сповнена національно-визвольної боротьби за ідентичність, вона надзвичайно складна і довга, але знати її – наш святий обов’язок, особливо у теперішній час! Це дасть нам можливість збудувати міцну державу!

Протягом десятків років нам намагалися стерти історичну пам'ять, мріяли викорінити наші традиції, звичаї, забрати надбання різних поколінь українців, знищити українську інтелігенцію, асимілювати нас, як націю – не вдалося! Не вдалося тоді – не вдасться і зараз! Це ми точно знаємо! У це віримо! За це стоїмо!

Сьогодні усі ми стали єдиним, сильним і непоборимим кулаком, здатним себе захистити. Ми зрозуміли справжню ціну своєї волі, правди і справедливості. Ми зрозуміли, що тільки МИ творці власної історії!

Будьмо згуртованими, рішучими та вірними своїй Батьківщині і своєму народу – тоді переможемо! Віримо, молимося і знаємо – все буде Україна!

Слава Україні! Слава незламним українцям, Захисникам і Захисницям, котрі боронили і боронять країну від хижих окупантів! Вічна пам'ять усім, хто віддав життя у боротьбі за цілісність і суверенітет України!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь