Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про результати Благодійного ярмарку «Підтримай своїх»!

Дата: 08.07.2022 18:31
Кількість переглядів: 1008

7 липня на території нашої громади був проведений Благодійний ярмарок «Підтримай своїх», у рамках якого кожен охочий міг придбати мистецьку продукцію, смаколики, охолоджуючі напої, мед, екосумки, чашки та футболки з патріотичним принтом, іграшки та резинки, виготовлені нашими майстринями, натуральне мило, плетені та в’язані речі, картини з монет, вироби з дерева, лози, запашну лаванду та саше з неї, книги Пулинських авторів, дитячі вироби тощо.

Крім цього, відвідувачі мали можливість зробити фото на двох локаціях: інстафоторамці та патріотичній фотозоні «Горді почуватися вільними». Кожен охочий також міг залишити побажання для військових-земляків, які нині боронять суверенітет та цілісність України, оберігають кожного із нас від московитської нечисті.

Діти могли цікаво провести час, долучившись до майстер-класів з виготовлення жовто-блакитних браслетів та янголиків, організованих працівниками КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості», або ж намалювати патріотичний малюнок на асфальті чи разом із викладачем Пулинської школи мистецтв Леонідом Фесенком пірнути у незвіданий мистецькій простір техніки ля-пріма, відчувши себе художником.

Відпочити, поспілкуватися один із одним і закарбувати у пам’яті  приємний спогад про ярмарок можна було у селищному парку на імпровізованих екопуфах із запашних тюків.

Основна мета цієї ярмарки – нагадати кожному, що війна не десь там, на сході, на півдні – вона тут і вона стосується кожного з нас. Наші незламні Захисники і Захисниці, жертвуючи власним здоров’ям і життям, заслуговують відчувати підтримку тих, задля кого вони борються. Ми ж, у свою чергу, просто зобов’язані робити усе, що може пришвидшити перемогу, ми повинні щоденно і щогодинно демонструвати свою солідарність і підтримку тим, хто нині у самому серці війни. І вчора ми довели, що разом ладні зробити гарну справу.

У рамках Благодійного ярмарку «Підтримай своїх» вдалося зібрати 67 823 грн, які найближчим часом будуть спрямовані на допомогу Захисникам із нашої громади!

Велика вдячність усім, хто став частиною цієї благородної справи, усім, хто не зміг пройти повз, хто вніс свій посильний вклад чи то матеріально, чи своїми виробами, смаколиками, організацією та ентузіазмом! Разом ми непереможні! Так тримати!

P.S. Детальніше про майстрів, підприємців-меценатів та усіх, завдяки кому Благодійний ярмарок відбувся, читайте у наступному пості.

#Підтримай_своїх_із_Пулинською_громадою

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь