Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Українці зможуть здобути безоплатну та якісну ІТ-освіту

Дата: 30.06.2022 10:40
Кількість переглядів: 216

Міністерство цифрової трансформації разом із партнерами, блокчейн-екосистемою Binance та Львівським ІТ Кластером, запускає новий проект IT Generation, завдяки якому українці зможуть безоплатно отримати професію у сфері IT. Про це повідомляє Урядовий портал.

В Україні наразі нараховується більше 10 млн внутрішньо переміщених осіб, а ІТ залишається однією з небагатьох індустрій, які продовжують стабільно працювати та розвиватися. Незважаючи на повномасштабну війну, українські ІТ-компанії зберігають свої потужності, виконують контракти, а отже, потребують кваліфікованих працівників.

Основна мета IT Generation — допомогти талановитим українцям знайти себе в одній з найперспективніших сфер, продовжити працювати та розвивати українську економіку заради перемоги та успішного майбутнього нашої держави.

Навчання за програмою триватиме від 2 до 6 місяців. У проекті зможуть взяти участь громадяни України віком від 21 до 60 років, які не здобувають формальну освіту та не мають кваліфікації й досвіду роботи в ІТ. Рекомендований рівень володіння англійською мовою — В1 (середній). У липні почнеться прийом заявок від шкіл. А вже в серпні — від студентів.

Учасники програми зможуть вивчати:

Blockchain Development, FrontEnd, QA, JavaScript, Python, Java, а також нетехнічні програми: ProjectProduct Management, UX/UI design, Digital Marketing, Business Analysis, HR.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь