Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До Дня Конституції України: ігровий патріотичний квест «З Україною у серці»

Дата: 28.06.2022 17:11
Кількість переглядів: 545

З нагоди Дня Конституції України у бібліотеці Пулинської селищної ради для юних читачів провели ігровий патріотичний квест «З Україною у серці».

Діти мали можливість у спокійній сімейній атмосфері дізнатися про історію створення Конституції, державну символіку України, поглибити знання про звичаї та традиції українців, поспілкуватися з однолітками та креативно провести час.

Крім цього, діти ознайомилися з книжковою викладкою «Моя єдина Україна» та переглянули навчальну відео-презентацію «День Конституції України», яка допомогла їм дізнатися про свої права і обов'язки, гарантовані Основним законом держави.

У ході квесту діти мали нагоду відгадувати загадки, співати патріотичні пісні, розмальовувати національні символи, розповідати вірші і навіть підтанцьовувати.

Після ознайомлювально-навчальної частини квесту юні поціновувачі прекрасного відвідали музей «Пулинські барви», де почерпнули позитивних емоцій із виставки робіт вихованців художнього відділу школи мистецтв та дізналися про творчість земляків-художників, які пішли  з життя у рамках виставки «Пам’ятаємо. Любимо. Пишаємося».

Змінивши локацію, учасники патріотичного квесту перемістилися у селищний парк, де  кольоровою крейдою на асфальті малювали свої мрії, світ навколо та мирну, незалежну Україну.

На жаль, сьогодні це світле свято затьмарила війна. Та ми не здаємося! Ми знаємо – Конституція – наш національний портрет, наша демократична історія, цінності, які ми сповідуємо і за якими живемо. Ми стоїмо за правду, за майбутнє наших дітей, за вільне життя! Ми неодмінно переможемо!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь