Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійний ярмарок «Підтримай своїх»

Дата: 29.06.2022 12:58
Кількість переглядів: 1178

Вони планували захопити Україну за п’ять днів, ми ж сподівалися, що цих п’ять днів вистачить, щоби вони пішли геть… На жаль, цього не сталося! На жаль, ціна цієї кривавої боротьби за волю, правду і справедливість – це тисячі життів наших нескорених Захисників і Захисниць, ні в чому невинних світлих дитячих душ, жінок, чоловіків, людей похилого віку, сотні тисяч скалічених доль…

Чи можемо ми щось змінити? Так, безперечно! Чи маємо ми право опускати руки, відсторонюватися від подій, жаліти себе? Ні! Безперечно, ні!

Наші воїни, там на передовій, стоять, вони тримаються, бо знають, що на їх плечах відповідальна місія – збереження наших життів! Вони не нарікають на долю, вони змінюють її власними руками, пишучи нову історії України! Їхня жертовність, їх подвиг і незламність забирають у нас право стомлюватися і жалітися!

Ми не маємо права робити вигляд, що війна десь там, далеко, бо вона – тут! Ми не можемо мовчати і бути бездіяльними! Ми не можемо не рухатися на зустріч перемозі, за яку вони віддають життя! Ми повинні і надалі бути їх надійним тиловим щитом! Ми усі повинні працювати сьогодні на армію, бо держава – це і є усі ми!

З метою підтримати Захисників і Захисниць із нашої громади, котрі нині перебувають у зоні бойових дій, Пулинська селищна рада 07 липня 2022 року з 10.00 по 17.30 год запрошує мешканців і гостей громади у селищний парк на Благодійний ярмарок «Підтримай своїх».

У рамках ярмарку кожен матиме можливість придбати вироби знаних майстрів нашого краю, сувенірну продукцію, футболки із сублімаційним друком, мистецькі  витвори,  дитячі поробки, мед, смаколики, приготовлені з любов’ю кращими господинями Пулинщини та багато іншого.

Також ви матимете нагоду зробити патріотичне фото на запропонованих фотозонах, долучитися до майстер-класів, поспілкуватися з друзями, колегами. Та найголовніше: ви станете частиною великої справи – збору коштів для допомоги воїнам-землякам, які стоять на варті перемоги!

Давайте доведемо, що усі ми велика українська сім’я, сила якої у єдності і взаємодопомозі! Ми завжди піклуємося про своїх! І разом нас не здолати! Разом будь-які вершини зможемо подолати!

Важливо: у разі сигналу тривоги, просимо усіх пройти до найближчого укриття!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь