Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

23 червня - День державної служби

Дата: 23.06.2022 10:52
Кількість переглядів: 600

Щороку 23 червня, у День державної служби, своє професійне свято відзначають державні службовці – люди особливої професії, котрі за покликом серця обрали справою свого життя служіння людям, фахівці, які несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу.

Шановні державні службовці Пулинської громади та ветерани державної служби! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Професія держслужбовця – це щоденна, сповнена викликів, складна та вкрай необхідна робота. Кожен із Вас робить велику справу, котра приносить користь людям і допомагає реалізувати державну політику на місцях, адже саме з ефективної роботи державного службовця починається довіра до влади, формується імідж та ставлення до неї суспільства.

У цей день бажаю Вам і вашим родинам миру, світлих життєвих перспектив, витримки у всіх життєвих випробовуваннях, заслуженої шани і вдячності людей та задоволення від цієї почесної праці.

Нехай поруч з Вами повсякчас будуть талановиті та прогресивні друзі і колеги, з котрими легко рухатися вперед, долати перешкоди і досягати великих успіхів у всіх починаннях. Віри у себе та щасливе майбутнє України! Тримаймося! Зі святом!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь