Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з Днем батька

Дата: 17.06.2022 17:41
Кількість переглядів: 273

Віднедавна в Україні на державному рівні запроваджено День батька, який відзначають у третю неділю червня.

Бути батьком — одне з найвідповідальніших завдань у світі, яке вимагає багато часу, терпіння й енергії. Але це також велике щастя і щира радість – разом з дитиною підкорювати вершини, долати перешкоди, досягати успіхів.

Цьогоріч, на жаль, День тата став особливим для тисяч українських дітей, адже не кожен у цей день зумів віддати належне татусеві, який наразі боронить країну або залишається далеко від своїх сімей, що були змушені шукати прихистку за межами України. Для когось цей день буде нагадуванням болючої втрати батька, який ціною власного життя зупиняв ворога…

У День батька хочу привітати тих, хто дав нам життя та усіх чоловіків, яким у житті випала почесна та відповідальна місія бути батьком. Зичу Вам миру, міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та любові! Бажаю чистого неба, яскравого сонця і успіхів у всьому. Нехай у вашому житті не буде похмурих днів – хай щирий дитячий сміх і ніжні обійми зігрівають ваші душі та надихають на нові звершення! Хай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь