Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 23 позачергової сесії VIII скликання

Дата: 17.06.2022 15:31
Кількість переглядів: 554

Сьогодні, 17 червня 2022 року, відбулося засідання двадцять третьої позачергової сесії VIII скликання під головуваванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка. На засіданні були присутні 16 депутатів.

На порядок денний запропоновано 2 питання:

  1. Про надання погодження Товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО-ТРЕЙД ФОРМ» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.
  2. Про внесення змін до рішення  селищної ради від 12.02.2019 року № 665 «Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів» зі змінами та доповненнями.

Заслухавши інформацію завідувача сектору земельних відносин Василя Владиченка, розглянувши клопотання Державної служби геології та надр України про надання погодження ТОВ «АГРО-ТРЕЙД ФОРМ» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, було вирішено погодити Товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО-ТРЕЙД ФОРМ» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску родовища «Гута-Юстинівка», що знаходиться на території Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області. 

Заслухавши начальника відділу освіти Пулинської селищної ради Наталію Опанащук, враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист), було внесено зміни до рішення сесії селищної ради  від 12.02.2019 року №665 «Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів» зі змінами внесеними рішенням 22 сесії 8-го скликання від 09.06.2022 №587.

Зміни стосувалися дозволу використання транспортних засобів, що знаходяться на балансі відділу освіти Пулинської селищної ради, для потреб, що виникають у зв’язку із забезпеченням згідно з ст. 8, ст. 15 ЗУ «Про правовий режим воєнного стану» та для переміщення цивільного населення, військовозобов’язаних, як у межах, так і за межами територіальної громади, в умовах воєнного стану. Також було підтримано рішення про дозвіл використання інших автомобільних транспортних засобів, об’єктів комунальної власності для потреб оборони, з метою надання допомоги Силам територіальної оборони, ЗСУ та для переміщення і розміщення цивільних осіб.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь