Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З гуманітарною місією на Пулинщину завітали представники БФ «Майбутнє Полісся»

Дата: 16.06.2022 16:41
Кількість переглядів: 691

Нині маємо нагоду поділитися приємною новиною: Пулинська громада отримала значну гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся», засновником якого є громадський та політичний діяч, у минулому народний депутат по нашому округу – Володимир Михайлович Литвин.

На потреби внутрішньо переміщених осіб, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та соціально незахищених верств населення сьогодні були передані продукти харчування, зокрема дитяче харчування, одяг для дітей та дорослих, взуття, засоби гігієни, підгузки тощо.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність очільнику Благодійного фонду «Майбутнє Полісся» - Володимиру Литвину та усій команді фахівців за регулярну посильну гуманітарну допомогу для нашої громади. Нехай ваша самовіддана щоденна праця на благо тисяч українців у цей надзвичайно складний час, повертається до Вас сердечною людською вдячністю.

Переконані, що підтримуючи один одного, зможемо встояти, а укріпивши тил – неодмінно переможемо! Слава Україні! Слава усім її щирим та свідомим добродіям!  

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь