Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бібліотека Пулинської селищної ради запрошує поціновувачів слова до книгозбірні

Дата: 15.06.2022 09:39
Кількість переглядів: 668

Працівники бібліотеки Пулинської селищної ради запрошують постійних читачів, а також тих, хто хоче вперше відвідати бібліотеку, поринути у вир книжкових пригод.

Науковці стверджують, що читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять, підвищує творчий потенціал. Книги – глибинне джерело натхнення для створення нових проєктів, ідей та отримання будь-якого іншого цінного досвіду. Читання допомагає розширити словниковий запас і межі інтелекту, сприяє розвитку соціальних навичок і здатності до емпатії. Крім цього, читання – це своєрідна форма релаксації, адже книга здатна одночасно і активізувати мислення, і розслабити, і відволікти від проблем. Таке заглиблення у іншу реальність дає можливість швидше подолати труднощі, побороти стрес і поганий настрій

«У бібліотеці завжди надзвичайна атмосфера. І надзвичайний запах. Так можуть пахнути лише книги. Інколи у книгозбірні - глибока тиша, коли всі занурені у свою роботу чи улюблену книгу. Інколи - гамірно, бо приходять по книги і доросліі діти.

У бібліотеці Пулинської селищної ради - різна аудиторія. Це і учні школи, які беруть читати на літо твори за шкільною програмою, і дошкільнята, і дорослі. Кожен охочий може знайти для себе щось цікаве і потрібне. Інколи, буває, бабусі беруть книжки для своїх онуків.

Зазвичай, читачі цікавляться художньою літературою. Але комусь потрібно книги з історії, психології, медицини та інші. Якщо потрібної книги немає, то читач може залишити свій запит. Коли з'явиться потрібний матеріал, йому про це сповістять по телефону», - розповідають працівниці бібліотеки.

Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеки не даремно називали «аптеками для душі»! Знайдіть там свої ліки і ви!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь