Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Психологічно-анімаційний проєкт «Подбати про себе»

Дата: 13.06.2022 12:02
Кількість переглядів: 561

У складні часи ми часто забуваємо про себе, але наше виснаження нікому не допоможе. Навпаки емоційно-моральна втома і нестабільність  породжують депресивність, особливо у часи війни.

Аби допомогти українцям у ці страшні дні і місяці зберегти спокій, силу духу та знизити тривожність, команда проєкту «Твій сімейний лікар» у партнерстві з HealthLink та режисеркою Анастасією Фалілеєвою запускають серію анімаційних психологічних відео.

Це короткі відео, у яких психологи зрозуміло говорять про проблеми та стани, які зараз проживають українці. У кожному ролику глядачі почують відповіді на запитання, які виникають щодня: «як впоратися з почуттям провини за те, що я в безпеці?», «що робити, коли втрачаєш контроль?», «як заспокоїти малюка, який стресує?» тощо. Спеціалісти пояснюють, що саме відбувається з нашим психічним та фізичним здоров’ям та пропонують прості та дієві практики.

Над кожним відео працюють українські психологи, що спеціалізуються на озвученій темі. Перші ролики створені у колаборації із Тетяною Вегерою, Вануі Мартиросяном, Олексієм Карачинськимта Андрієм Козінчуком.

Назва першого відео говорить сама за себе: «Що робити, коли нічого не можеш робити?». Тут психотерапевтка Тетяна Вегера розповідає про стан дисоціації та практики, які допоможуть відновити контроль над тілом, емоціями та стабілізувати свій стан.

Переглянути відео можна за посиланням: https://youtu.be/jM5K61d2U5o.

Бережіть себе – збережемо Україну!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь