Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Як прийде туга - пізнаєш друга

Дата: 09.06.2022 10:07
Кількість переглядів: 456

Сьогодні, 9 червня, відзначається прекрасне свято – День друзів. Святкова дата вважається неофіційною, проте люди, які вміють по-справжньому дружити, цінують цей день.

Великі мислителі минулого стверджували, що життя без дружби - ніщо, виключаючи його, ми позбавляємо власне життя сонячного світла, адже дружба цінується нарівні з мудрістю і перевершує талант, є моральним мірилом і цінністю.

У 2022 році українці зрозуміли, наскільки важливою є підтримка близьких людей, окрім родичів. Постійні питання та повідомлення «Як ти?» викликали у нас емпатію, зворушення та любов у найскладніші моменти останніх трьох місяців. Багато українців, на жаль, втратили своїх друзів і вже ніколи не зможуть з ними зустрітися, поговорити, обійнятися, на жаль, вони тепер житимуть лише у їх серцях.

Дружба справді є однією із найважливіших речей у житті, а відшукати ту щиру, правдиву людину, яку можна назвати справжнім другом – велике щастя. Міжнародний день друзів створений для того, щоб нагадати нам усім про цінність дружби, її серйозну роль у житті кожного.

Тож у цей день подякуйте своєму другові чи подрузі, що вони у вас є.  Нехай у Вашому житті будуть люди, які завжди готові прийти на допомогу, які разом з Вами розділять і радість, і смуток. Хай друзі завжди залишаються добрими супутниками на вашому  життєвому шляху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь