Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання двадцять другої чергової сесії VIII скликання

Дата: 09.06.2022 16:48
Кількість переглядів: 824

09 червня 2022 року відбулася двадцять друга чергова сесія VIII скликання. На засідання прибули 22 із 26 депутатів. На порядок денний було винесено 20 питань.

Начальник відділу організації надання адміністративних послуг Олександр Іщенко, інформуючи про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради, зазначив, що перелік платних та безоплатних послуг є єдиними для усієї країни та спрямований на покращення якості надання адміністративних послуг.

Про внесення змін до рішення 3 сесії 8-го скликання від 22.12.2020 р. № 206 «Про затвердження комплексної програми проведення заходів медичного забезпечення  допризовної та призовної молоді, вступників у вищі військові навчальні заклади та кандидатів на навчання на військових кафедрах ВНЗ, кандидатів на контрактну службу, резервістів на навчальні збори (офіцери запасу, солдати, сержанти) на території Пулинської селищної ради   на 2021 – 2025 роки доповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков. Було  зазначено, що, перш за все, ці зміни стосуються змін у самій назві Програми, розширення кола осіб для проведення заходів медичного забезпечення  та звітності щодо виконання Комплексної програми відповідальними особами.

Начальник відділу гуманітарного Олена  Гузюк, інформуючи про затвердження Порядку та грошових добових норм витрат на забезпечення харчуванням або виплатою добових учасникам спортивних заходів та змагань, наголосила на необхідності збільшення грошових добових норм витрат на забезпечення харчуванням або виплатою добових учасникам спортивних заходів та змагань до 120 грн за участь у змаганнях в межах громади, до 150 грн – за участь у заходах між громадами або ж у обласних, до 300 грн – у всеукраїнських. Для учасників спортивних змагань (заходів) з інвалідністю добові збільшити до 300 грн.

Депутати також проголосували за затвердження Програми співфінансування на проведення лікування та медичної реабілітації учасників АТО/ ООС, родин  загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС, Героїв Небесної Сотні  та  професійної реадаптації, проходження освітньо-професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації учасників АТО/ООС,  Революції Гідності та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб на 2022 рік.

У межах програми надання грошової допомоги на стоматологічне (хірургічне, терапевтичне та ортопедичне)  лікування здійснюється на умовах співфінансування: 50 відсотків за рахунок коштів обласного бюджету, 50 відсотків за рахунок  бюджету селищної територіальної громади. Надання грошової допомоги на проходження санаторно-курортного лікування здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету.

Крім цього, депутати підтримали рішення щодо виділення  одноразової матеріальної допомоги на лікування Файдюку Михайлу Олеговичу у розмірі 50 000 грн та 30 000 грн одноразової матеріальної допомоги Яровій Тетяні Валеріївні на лікування доньки. 10 000 грн виділили Бусько Любові Миколаївні на поховання сина Буська Віктора Юрійовича, учасника бойових дій.

Секретар селищної ради Людмила Метельська, серед іншого, інформувала про внесення змін до рішення селищної ради від 12.02.2019 року № 664 «Про затвердження положення про порядок найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Пулинської селищної ради», у тому числі зміни стосувалися включення до складу даної комісії вчителів-істориків.

Також депутати VIII скликання розглянули питання про внесення змін до рішення  селищної ради від 12.02.2019 року № 665 «Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів», про затвердження розпоряджень селищного голови, про передачу майна з балансу КБП «Пулинський водоканал» та відділу гуманітарного Пулинської селищної ради на баланс КНП «Центр первинної  медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради, про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради в новій редакції, про доцільність передачі майна комунальної власності Пулинської селищної ради в оренду, про надання дозволу на безоплатну передачу енергетичних об’єктів, про план роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2022 року, про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022 рік, тощо.

У ході розгляду земельних питань увагу зосередили, зокрема, на питаннях затвердження детального плану території, технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для передачі в оренду;  надання дозволу  на виготовлення технічної документації та детального плану території земельної ділянки; відмову у передачі в оренду земельних часток (паїв) та відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації; передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв); припинення права користування земельною ділянкою, укладання договору оренди землі, тощо.

У ході розгляду питань порядку денного було ухвалено низку відповідних рішень зі змінами й доповненнями.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь