Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку

Дата: 08.06.2022 17:33
Кількість переглядів: 584

08 червня 2022 року відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку. На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Про розгляд звернення Головного Управління ДПС у Житомирській області щодо функціонування центру обслуговування платників.
  2. Про затвердження розпоряджень селищного голови.
  3. Про передачу майна з балансу КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради на баланс КНП «Центр первинної  медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради.
  4. Про внесення змін до рішення 3 сесії 8-го скликання від 22.12.2020 р. № 206 «Про затвердження комплексної програми проведення заходів медичного забезпечення  допризовної та призовної молоді, вступників у вищі військові навчальні заклади та кандидатів на навчання на військових кафедрах ВНЗ, кандидатів на контрактну службу, резервістів на навчальні збори (офіцери запасу, солдати, сержанти) на території Пулинської селищної ради на 2021-2025 роки.
  5. Про передачу майна з балансу відділу гуманітарного селищної ради на баланс КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради.
  6. Про затвердження Порядку та грошових добових норм витрат на забезпечення харчуванням або виплатою добових учасникам спортивних заходів та змагань.
  7. Про Програму співфінансування на проведення лікування та медичної реабілітації учасників АТО/ООС, родин  загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС, Героїв Небесної Сотні та  професійної реадаптації, проходження освітньо-професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації учасників АТО/ООС,  Революції Гідності та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб на 2022 рік.
  8. Про доцільність передачі майна комунальної власності Пулинської селищної ради в оренду.
  9. Про надання дозволу на безоплатну передачу енергетичних об’єктів.
  10. Про  виділення  Файдюку Михайлу Олеговичу  одноразової матеріальної допомоги на лікування.
  11. Про  виділення  Яровій Тетяні Валеріївні одноразової матеріальної допомоги на лікування доньки.
  12. Про  виділення  Бусько Любові Миколаївні одноразової грошової  допомоги на поховання сина Буська Віктора Юрійовича, учасника бойових дій.
  13. Про план роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2022 року.
  14. Про внесення змін до рішення 19 сесії Пулинської селищної ради 8-го скликання від 25.02.2022 № 841.
  15. Про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  16. Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акту Пулинської селищної ради від 25.06.2020 № 1947 «Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих податків».
  17. Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акту Пулинської селищної ради від 25.06.2020 №1948 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку».

По питаннях порядку денного інформували: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, секретар селищної ради Людмила Метельська, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк, начальник фінансового відділу Людмила Сак, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук.

Члени комісії, розглянувши питання порядку денного, прийняли відповідні рішення.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь