Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту

Дата: 08.06.2022 14:46
Кількість переглядів: 714

08 червня 2022 року відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист).

Члени комісії заслухали інформацію начальника відділу організації надання адміністративних послуг Олександра Іщенка щодо затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради (Перелік додається).

Про внесення змін до рішення  селищної ради від 12.02.2019 року № 665 «Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів» доповіла начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук. Положення доповнили розділом 5, визначивши, що на час дії воєнного стану може бути надано право територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки користуватися шкільними автобусами для забезпечення довезення особового складу до об’єктів, що підлягають охороні та обороні та право тимчасового безоплатного залучення шкільних автобусів під час мобілізації.

Крім цього, члени комісії затвердили План роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2022 року та Програму співфінансування на проведення лікування та медичної реабілітації учасників АТО/ ООС, родин  загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС, Героїв Небесної Сотні  та  професійної реадаптації, проходження освітньо-професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації учасників АТО/ООС, Революції Гідності та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб на 2022 рік, адже в умовах сьогодення саме зазначені категорії населення потребують підвищеної уваги з боку владних структур, органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк, окрім іншого, поінформувала членів комісії про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради у новій редакції. Відтепер Комунальний початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Пулинська школа мистецтв» Пулинської селищної ради перейменовано на Комунальний заклад «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради.

Секретар ради Людмила Метельська інформувала про внесення змін до рішення селищної ради від 12.02.2019 року № 664 «Про затвердження положення про порядок найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Пулинської селищної ради», зокрема, зміни були внесені до складу комісії.

Члени комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист) підтримали 6 проєктів рішень.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь