Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови з професійним святом бійців інформаційного фронту

Дата: 06.06.2022 12:47
Кількість переглядів: 324

Щорічно 6 червня в Україні відзначається професійне свято працівників засобів масової інформації - День журналіста.

У суспільстві побутує думка, що професію журналіста можуть обрати для себе лише дуже сміливі й амбіційні люди, які свято вірять у силу слова та справедливість. Сьогодні ми бачимо підтвердження цим словам.

Завдяки щоденній і щохвилинній невтомній праці журналістів на інформаційному фронті, ми маємо можливість бачити правду про війну, а не змонтовані рашистською пропагандою «солодкі ролики». 

Спростовуючи російські фейки та викриваючи маніпуляції росії, професійно і якісно висвітлюючи реальні події, демонструючи усьому світові справжній «русскій мір» і його наслідки, працівники ЗМІ наближують до нас увесь цивілізований світ, а нас – до перемоги! Завдяки вам наші душі звільняються від інформаційної темряви.

Тож у день професійного свята хочеться подякувати українським та іноземним журналістам, котрі, попри небезпеку і втрати у своїх рядах, продовжують нищити ворога правдою, показуючи усі страшні звірства, які російські недосолдати чинять проти кожного українця. Ви – літописці європейської історії України, голоси розуму і провісники світла.

Бажаємо вам стійкості духу, непохитної віри, творчого неспокою, свободи пера та невичерпної енергії у святій місії – боротьбі на інформаційному фронті та піднесенні бойового духу українців. Завжди залишайтеся на стороні правди і чесних новин.  

Світла пам'ять і вічний спокій 32 журналістам – справжнім солдатам правди, які віддали життя, захищаючи державу на інформаційній передовій, щоб стати очима мільйонів, які побачать жахіття війни зсередини…

Миру усім нам і безперешкодної Перемоги над спільним ворогом!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь