Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наш земляк – Захисник України потребує допомоги

Дата: 06.06.2022 11:08
Кількість переглядів: 578

Шановна громадо! Від початку війни росії проти України минає вже 103 день. Увесь цей час ми активно допомагаємо нашим Оборонцям, ми  дбаємо про внутрішньо переміщених осіб та найбільш вразливі категорії населення. Пулинська селищна рада дякуємо кожному, хто не стоїть осторонь, усім, хто регулярно допомагає, бо знає, що це невід’ємна складова нашої перемоги.

Сьогодні ми усі повинні об’єднатися, щоб врятувати життя нашого земляка, уродженця села Ясна Поляна – Вадима Матея, 1990 року народження, який отримав тяжкі поранення, захищаючи Україну на фронті.

Мужній Воїн переніс уже три операції, щоденно він терпить нестерпний біль, викликаний важкими травмами. Пулинська селищна рада звертається до кожного з проханням допомогти врятувати життя Героя, котрий боровся за кожного з нас.

Кошти можна перерахувати на банківську картку сестри Вікторії Іщенко – 5168 7520 1657 6046. Контактний телефон: 0981791699, Вікторія.

Віримо, що разом, зможемо полегшити страждання нашого Захисника і, окрім щоденного пекучого болю, він відчує нашу підтримку і глибоку вдячність.

Сил і терпіння рідним. Молімося за якнайшвидше видужання патріота України – Вадима Матея.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь