Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах відбувся відкритий благодійний футбольний турнір на підтримку ЗСУ

Дата: 06.06.2022 09:21
Кількість переглядів: 1227

5 червня 2022 року о 10.00 год на стадіоні «Колос» Пулинської ДЮСШ відбувся відкритий благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України.

Участь у турнірі взяли 4 команди: «Оріон» (Нова Борова), «Полісся-3» (Ставки), «ДП Лісгосп Городниця» та ФК «Пулини».

З вітальним словом до усіх присутніх звернулися Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та заступник військового комісара Вадим Храпійчук. Побажали насиченої гри та перемоги найсильнішому.

Шляхом жеребкування визначили команди, між якими відбудеться перша гра. Ними стали футбольні команди «ДП Лісгосп Городниця» та «Оріон» (Нова Борова).  У результаті запеклої гри, з рахунком 2:0 перемогу здобули гравці команди «ДП Лісгосп Городниця».

У другому півфіналі зустрілися команди ФК «Пулини» – «Полісся-3» (Ставки). Основний час команди грали внічию, за результатами післяматчевих пенальті, з рахунком  4:3, перемогу здобула команда «Полісся-3» (Ставки).

У матчі за третє місце переможцем стала ФК «Пулини», яка перемогла команду-суперника «Оріон» (Нова Борова) з рахунком 2:0.

У фіналі помірялись силами команди «ДП Лісгосп Городниця» та «Полісся-3» (Ставки). Протягом усієї гри напругу підсилював нічийний рахунок та надзвичайний азарт гравців обидвох команд. Основний час зіграли з рахунком 0:0, за результатами пенальті, з рахунком 4:2, перемогу виборола команда «ДП Лісгосп Городниця», яка і стала переможцем турніру.

Переможців та призерів відкритого благодійного футбольного турніру нагородили кубками, медалями та дипломами. Кращим воротарем футбольного турніру став гравець команди «ДП Лісгосп Городниця» – Констянтин Солобчук. Звання кращого бомбардира отримав  гравець ФК «Пулини» – Віктор Бенківський. Титул кращого гравця турніру здобув гравець команди «Полісся-3» (Ставки) – Олександр Романюк.

До Благодійний скриньки вдалося зібрати 4450 грн, які спрямували на лікування нашого воїна-земляка Вадима Матея.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність гравцям та гостям турніру за активну громадську позицію та небайдужість до потреб наших Захисників. Віримо, що разом зуміємо перемогти у найголовнішій грі – війні за вільне майбутнє України.

Слава Україні! Слава її Захисникам та Захисницям!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь