Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Діти Пулинської громади за мир та щастя в Україні»:  результати конкурсу

Дата: 01.06.2022 11:13
Кількість переглядів: 678

Зазвичай, діти своїми веселими усмішками, з милими ямками на щічках, розвієним на вітрі волоссям і щасливими, безтурботними очима, змушують нас радіти кожному новому дню. Вони, наче генератор позитивних емоцій, надихають на нові звершення, дарують радість, тепло та надію на світле майбутнє.

Так сталося, що у безтурботне дитинство нашої малечі увірвалося страшне лихо – війна, яка замість веселих ігор і цікавих пригод змусила їх ховатися від обстрілів, тижнями жити у підвалах, без лагідних сонячних променів, разом із батьками тікати від війни, полишаючи власний дім і рідну Україну…

З метою сприяти розвитку дитячої творчості та допомогти малечі подолати свої страхи і переживання, викликані реаліями сьогодення, виливаючи їх на папір у вигляді різних образів і фарб, служба у справах дітей Пулинської селищної ради провела конкурс дитячих малюнків «Діти Пулинської громади за мир та щастя в Україні», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

До участі у конкурсі доєдналися 28 учасників, які представили 33 роботи. Звичайно, обирати кращих із кращих було нелегко, тому призові місця зайняли одразу 8 талановитих зірочок нашої громади:

І місце посіли Софія Дзюбенко та Валерія Місяйло.

ІІ місце розділи Новаківська Маргарита, Володіна Аліна та Корзун Оксана.

ІІІ місце зайняли Мартинюк Юрій, Яневич Анастасія та Голомах Вікторія.

«Усі роботи надзвичайно глибокі та чуттєві. Вражає талант кожного учасника, особливо те, наскільки тонко діти передають свої почуття і мрії, як сприймають ці страшні події. Варто відзначити, що малюнки насичені багатою палітрою кольорів, проте ключове місце за жовто-блакитними маркерами української ідентичності.

Цей конкурс – це заклик усьому цивілізованому світу вплинути на страшну війну росії в Україні, бо наші діти, усі діти на планеті Земля, мають право на світле і мирне майбутнє, вони не заслуговують цього пекла на землі, бо ж послані нам небесами! Ми повинні зробити усе можливе і неможливе, щоб подарувати їм світ, сповнений казкових подій, безмірної любові і мирного неба», - підкреслює начальник служби у справах дітей Марія Остапчук.

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради висловлює щиру вдячність усім учасникам конкурсу за активну участь та обіцяє кожному заохочувальний приз за його талант і любов до усього прекрасного, насамкінець додаючи:

«Маємо надію, що в Україні скоро запанує мир, усі діти нашої Батьківщини щодня, щохвилини будуть радісними та щасливими,  а від їх щирих усмішок і світлих очей зцілиться земля українська й усі понівечені війною долі!»

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь