Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2022 09:37
Кількість переглядів: 392

Дорогі діти! Шановні батьки! У перший день літа, 1 червня, відзначається надзвичайно світле та радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Це свято є нагадуванням суспільству про необхідність захищати права маленьких частинок великого щастя – наших дітей.

На жаль, дітям України довелося дізнатися, що таке війна не з книг чи документальних фільмів… На жаль, вони бачать цю велику біду власними очима… За даними ювенальних прокурорів, станом на кінець травня з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора загинуло 243 українські дитини, ще 444 – отримали поранення, багато дітей з непідконтрольних територій фактично депортували у віддалені райони росії.

Діти – це земні янголи і вони не повинні страждати, вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль, насильство та війна. Наш святий обов’язок: разом створити для них такий світ, адже саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля!

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави, а українські Захисники та Захисниці, захищаючи їх європейське майбутнє, віддають найдорожче – власне життя...

У День захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння, якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів, чистого і мирного неба, сонячних ранків та Божого благословення на тернистій життєвій дорозі!

Нехай не тільки у цей святковий день, але і в будь-який інший, кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! Хай життя дарує їм лише приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяють мільйони красивих зірок…

Дякую усім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діток, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Бережімо дітей, адже вони наше продовження!

З найщирішими побажаннями, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь