Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проведено інформаційний захід з правових питань для суб’єктів пробації

Дата: 25.05.2022 12:44
Кількість переглядів: 1163

Підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в установах пробації, є важливим чинником запобігання випадків повторного скоєння правопорушень. У зв’язку з цим, 23-24 травня  завідувач сектору Пулинського бюро правової допомоги Олексій Невмержицький  провів консультування та інформування з правових питань для суб’єктів пробації, які перебувають  на обліку  в Житомирському  районному секторі №8 філії ДУ “Центр пробації” у Житомирській області.

 

Під час особистої зустрічі, засудженими  порушувалися питання щодо порядку отримання паспорта громадянина України у разі його втрати, визначення місця проживання дитини у разі розірвання шлюбу подружжям,  оформлення соціальних виплат у разі втрати годувальника та інше.

 

Суб’єкти пробації  отримали роз’яснення основних положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу», дізналися про види правових послуг, які можна отримати у Центрах безоплатної правової допомоги. 

 

Одночасно, присутніх ознайомлено із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних кримінальних  та/або адміністративних правопорушень.

 

Житомирський районний сектор №8

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

(смт. Пулини)

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь