Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з Днем Європи

Дата: 21.05.2022 09:02
Кількість переглядів: 464

Шановні мешканці та гості Пулинської громади!

Кожної третьої суботи травня ми відзначаємо День Європи в Україні. Відзначення цього свята у нашій державі - це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.

Це не просто символічне свято, бо ж Україна багато років прямує шляхом європейського курсу розвитку, коли найвищою цінністю суспільства є людина і її права. Ми зробили свій свідомий вибір уже давно – ми прагнемо розвиватися і рухатися вперед разом з Європою. І сьогодні, борючись зі світовим злом і тиранією, захищаючи увесь світ від російського мороку, ціною життів українських синів і дочок, ми кожному доводимо, що гідні стояти пліч-о-пліч з усіма європейцями.

Ми вдячні Європі й усім її громадянам за щоденну підтримку нашої країни та українців. Ми дякуємо, що у цей надскладний час, час війни, ви невтомно допомагаєте та всіляко підтримуєте.

Вітаю усіх українців з Днем Європи та бажаю миру, терпіння і невтомності у боротьбі з рашистською ордою. Нагадую, що Європа починається з кожного українця, з нашої небайдужості, рівності та взаємоповаги. Разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

З повагою, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь