Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Придбали необхідні речі для військових ЗСУ

Дата: 19.05.2022 16:40
Кількість переглядів: 831

17 квітня 2022 року у рамках Відкритого благодійного турніру з міні-футболу, ініційованого гравцями ФК «Пулини» та за підтримки Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка, до «Благодійної скриньки» вдалося зібрати 13 500 грн.

За ці кошти були придбані акумулятор та деякі комплектуючі для воїна-захисника з нашої громади, а також літня військова форма та берци для трьох оборонців – наших земляків, котрі були призвані до лав Збройних сил України у перші дні війні і які нині захищають нашу країну на фронті.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність кожному, хто долучився до Благодійного турніру: гравцям і вболівальникам, а також усім, хто займався логістичними питаннями.

Ми віримо, що підтримка і бодай найменша допомога надихає наших військових, надає їм сміливості і впевненості у боротьбі з кривавими окупантами. Ми усвідомлюємо, що кожен у цій війні боронить той фронт, на якому є найбільш корисним і разом з тим, ми розуміємо, що тільки  спільними зусиллями, підтримуючи і дбаючи один про одного, ми переможемо! Тримаймося! Разом до перемоги!

Слава Україні! Слава її незламним Захисникам і Захисницям, усьому нездоланному українському народу!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь