Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Допомагати нашим  Захисникам святий обов’язок кожного з нас

Дата: 18.05.2022 16:57
Кількість переглядів: 594

Кожен з нас, у міру власних можливостей, долучається до допомоги Воїнам: хтось матеріально, хтось психологічно, хтось гуманітарно та логістично, а хтось зі зброєю в руках. Ми знаємо, що наші Оборонці не відступлять ні на крок, не віддадуть і клаптика української землі на поталу «русскаму міру».  А ми, у свою чергу, робитимемо усе можливе і навіть більше, щоб усі вони, там, на передовій, відчували нашу підтримку.

Нині, за кошти небайдужих мешканців громади та працівників Пулинської селищної ради були закуплені павербанки та ліхтарі для шести наших земляків з Пулин, Мартинівки, Кошелівки та Корчівки, які зараз захищають Україну від окупантів на фронті. Усі речі сьогодні були передані дружині одного із наших земляків, а невдовзі посилку отримають і самі бійці.

Ми переконані, що маленькими кроками, кожен з нас щоденно наближує вистраждану перемогу. Разом ми вистоїмо! Разом ми переможемо! Щира вдячність усім, хто не лишається осторонь! Слава Україні! Слава її нескореним Захисникам і Захисницям!

Фото без описуФото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь