Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З вишиванкою у серці…

Дата: 18.05.2022 16:11
Кількість переглядів: 490

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Для нас, українців, таким атрибутом-оберегом є вишиванка!

Починаючи від 2006, щороку у третій четвер травня ми традиційно відзначаємо автентичне національне свято – День вишиванки, залучаючи до його святкування не лише українців, а й європейців з різних куточків світу.

На жаль, цьогоріч ми не зможемо побачити традиційних флешмобів, ярмарок та концертів, бо цьогоріч ми одягатимемо вишиванку із зовсім іншими почуттями. Почуттями незламності та нескореності глибиною у тисячоліття, як і історія нашої країни і нашої вишиванки!

Ми свідомі, що через війну росії в Україні багато людей, рятуючи власні життя від ворожої зброї, були змушені поспіхом полишати власні домівки. Часу збирати речі та планувати щось заздалегідь не було. Але, погодьтеся, де б ми не були у цей величний день, усі ми хочемо зігріти душу рідною вишиванкою.

Саме тому, Центр культури і дозвілля Пулинської селищної ради, 19 травня 2022 року, пропонує внутрішньо переміщеним особам та усім охочим стати частиною цього світлого свята. Одягнути вишиванку та зробити фото на знак підтримки нашої країни, наших мужніх, нескорених Захисників, можна завтра з 10.00 до 13.00 год у приміщенні Центру культури і дозвілля (вхід збоку парку, на дверях побачите вказівник "Бережи українське - носи вишиванку").

Діліться фото у соціальних мережах з хештегом #Пулини_День_вишиванки.

P. S. Наша сила у єдності нашого народу, у його чистій душі та щирому серці! Разом до перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь