Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Художній музей «Пулинські барви» зустрічає поціновувачів прекрасного

Дата: 18.05.2022 15:08
Кількість переглядів: 764

У Міжнародний день музеїв кожен охочий мав гарну нагоду відвідати художній музей «Пулинські барви» – одну з культурних перлин нашої громади, місце творчої сили та натхнення.

Відвідувачі мали унікальну можливість почути величну мову фарб, котра розповідає про любов до рідної землі і до прекрасного та насолодитися численними мистецькими колекціями живопису, графіки, фотографії відомих митців-земляків нашого краю.

Звичайно, серед такого багатоманіття кольорів і тем, не складно розгубитися, та тут кожен може побачити і відчути щось своє, побути в тиші, усамітнившись у самому серці мистецького вихру, або ж поспілкуватися з іншими великими поціновувачами таланту відомих митців Пулинського краю.

Зберігач музейного фонду Олена Загацька наголосила, що музеї сьогодні – не просто місце зберігання реліквій – це духовні храми культури, які допомагають людям доторкнутися до високого та навчитися бачити красу навколо себе.

«Нині ми усі переживаємо страшні й тривожні часи, ми виснажені фізично, ще більше – морально. Тому зараз, як ніколи, ми повинні дбати про внутрішню гармонію та духовне багатство. Наш музей – це, справді, місце сили і відродження, де зупиняться час і людина один на один лишається зі своїми почуттями, емоціями, страхами. Ми глибоко цінуємо творчість майстрів пензля нашого краю та намагаємося прищепити цю любов до прекрасного мешканцям громади та відвідувачам музею», - говорить пані Олена.

Якщо ж ви ще не мали можливості побувати у нашому художньому музею «Пулинські барви» – неодмінно відвідайте його та насолодіться талантом відомих митців нашого краю.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь