Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Визначили переможця у конкурсі привітань, присвячених Дню матері

Дата: 16.05.2022 13:39
Кількість переглядів: 527

Кожного року, у другу неділю травня, в Україні відзначають одне з найчуттєвіших і найщиріших свят – День матері! Це свято возвеличує найближчих, найдобріших, найкрасивіших і наймиліших людей у світі – наших мам.  Саме їх очі супроводжують нас, дітей, у далеких життєвих мандрах, а материнська любов та ласка гріє нас усе життя. 

Ми, чомусь, через власну завантаженість чи швидкий ритм життя, зовсім мало часу приділяємо нашим найдорожчим. Вони ж-бо й не скаржаться ніколи… Саме тому, напередодні цього особливого свята, щоб потішити матусь словами вдячності за життя і виразити свою любов та повагу до них, КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради», оголосив конкурс на краще привітання до Дня матері.

За умовами конкурсу, на електронну адресу закладу потрібно було надіслати фото та вірші з привітанням із хештегом #ЗДНЕММАТЕРІ#. Учасник, який набере найбільше вподобайок у мережі і стане переможецем конкурсу та отримає приз.

Відзначимо, що усіх правил цього конкурсу дотрималися троє учасниць: Ліана Опанащук, Валерія Лукащук та Софія Лонська (хоча тих, хто привітав матусь було значно більше).

За кількістю вподобайок переможницею стала учениця 10 класу ОЗЗСО Пулинської ЗОШ I-III ступенів Софія Лонська. Під своїм пісенним відео-привітанням вона написала короткі, але зворушливі слова: «Я тебе дуже люблю і хочу бачити тільки щасливою та усміхненою. Зі святом тебе, мамо!».

З перемогою Софію привітала начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук та вручила заслужений приз.

Щиро вітаємо  переможницю та бажаємо і їй, і її мамі міцного здоров'я та мирного неба, душевного спокою та справжнього людського щастя, яке ніщо не здатне затьмарити. Нехай посмішки не зникають з вашого обличчя,  а сльози на очах з'являються тільки від радості. Хай щира любов і турбота один про одного стане для Вас вічним оберегом. Злагоди – у ваші домівки, миру – нашій Україні!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь