Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Уродженець села Ягодинка віддав своє життя за Україну

Дата: 16.05.2022 08:57
Кількість переглядів: 493

Страшна війна, розв’язана рашистськими окупантами, продовжує забирати життя наших найкращих чоловіків – цвіту української державності.

Нині Пулинщина знову у скорботі: захищаючи нашу державу, у бою біля села Курулька Барвінківського району Харківської області, загинув уродженець села Ягодинка, старший сержант Яхимович Сергій Станіславович, військовослужбовець 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка ДШВ ЗСУ.

Сергій Станіславович виконував свій громадянський і військовий обов’язок, був вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, віддавши найдорожче – власне життя за наше майбутнє, за майбутнє наших дітей… На жаль, війна забирає найкращих…

Прощання з загиблим Захисником України відбудеться 16 травня 2022  року, об 11.00 год на Смолянському військовому кладовищі у м. Житомир.

Уся Пулинська громада поділяє смуток і біль від страшної утрати з родиною відважного Героя та висловлює глибокі співчуття сім'ї та близьким…

Нехай світлий спомин про Сергія Яхимовича назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував! Царство небесне, вічна пам'ять та безмежна слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь