Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Провели заходи із впорядкування єврейського кладовища

Дата: 13.05.2022 14:18
Кількість переглядів: 621

Щороку ми намагаємося покращувати умови власного життя, проводимо різні заходи з благоустрою, прибираємо від сміття, сухого листя та зайвої рослинності не лише власні домівки та прилеглі території, а й вулиці, парки, місця для відпочинку, рекреаційні зони. Також не забуваємо і про впорядкування пам’ятників, пам’ятних знаків та кладовищ.

12 травня 2022 року, за ініціативи Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка, були проведені роботи з благоустрою на території єврейського кладовища, котре розташоване на території села Ягодинка.

Працівники Пулинської селищної ради, а також працівники КБП «Пулинський водоканал» та кілька жителів села Ягодинка протягом дня вирізали дерева, вирубували кущі та розчищали чагарники. Довелося докласти немало зусиль, проте результатом задоволені. Нині, територія єврейського кладовища, поруч з яким знаходиться Пам'ятник жертвам фашизму, очищена від зайвої рослинності та знаходиться у належному санітарно-естетичному стані.  

Пулинський селищний голова висловлює щиру вдячність усім, хто став частиною цієї ініціативи та зробив велику справу у пам'ять про кожного, хто захоронений у цьому місці.

Пам'ять про минуле завжди пророкує велике майбутнє. Тому ми пам’ятаємо…

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь