Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови до мешканців громади!

Дата: 08.05.2022 08:16
Кількість переглядів: 168

Здавалося б, війна – це жахіття, про які ми читаємо у книгах, дивимося у фільмах або ж зрідка чуємо від стареньких дідусів і бабусь, що ще нагадують про ті страшні лихоліття! Та, на жаль, сьогодні війна стала реальністю для кожного українця і слова «Ніколи знову!» перестали бути пересторогою, бо ж нині мусимо знову боротися за власну свободу, за право на життя, захищаючись тепер від «русского міру».

Сьогодні, 8 травня 2022 року в Україні відзначають День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і у таборах смерті, у містах і селах, рятуючись від нацистської навали та віддаємо данину глибокої поваги ветеранам Другої світової війни.

На жаль, ворог знову прийшов на територію України, а тому ми змушені взяти до рук зброю, знову, щоб захищати себе і своїх рідних, свою країну, її цілісність і суверенітет від рашистської росії. Війна росії в Україні – це найкривавіший та найстрашніший шлях, шлях імперських амбіцій агресивного сусіда, який заради досягнення мети не гребує ані воєнними злочинами, ані злочинами проти людства.

Ми віримо, що зовсім скоро нас чекає нова перемога. А нині, згадаймо у молитві тих, хто загинув у період 1939-1945 років та тих, хто віддав життя за Україну від 2014 року.

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь